Nieuws
10 december 2010

Eetfestijn O.T.L"De Lozen Boer"

Op vrijdagavond 10 december hadden we naar jaarlijkse traditie onze ledenvergadering. Dit jaar hadden we, om ook familie en vrienden erbij te betrekken, geopteerd voor een steakfestijn waarop iedereen welkom was. Bedoeling was de familiale banden onder de leden te versterken door ook hun partner en vrienden mee uit te nodigen. Ondanks twijfels van sommige bestuursleden liepen de inschrijvingen vlot binnen. We klokten af op 60 ingeschreven leden, familieleden en vrienden. Reeds om 19u stroomden de eerste leden toe, om 19u30 werd de avond ingezet met een receptie waarbij iedereen kon genieten van een glaasje schuimwijn of fruitsap.
Gedurende gans de avond werd een diavoorstelling van een 1000-tal foto’s geprojecteerd die betrekking hadden op de activiteiten van het afgelopen werkingsjaar. Iets na 20u schoven we aan tafel om het menu te starten met een soepje. De hoofdmaaltijd, biefstuk friet, werd ons geserveerd rond 21u, en viel bij iedereen in de smaak. Grote eters konden een tweede maal aanschuiven zodat iedereen in elk geval voldaan was. Na de hoofdmaaltijd konden de aanwezigen genieten van een aantal kortfilms die betrekking hadden op onze toekomstige tweedaagse busreis naar Amazone/Claas.
Onze voorzitter overliep kort aan welke activiteiten we ons in 2011 mogen verwachten. Nadruk ligt uiteraard op onze Historische Dagen en onze tweedaagse busreis naar Duitsland. Noteer alvast deze busreis, want het belooft een unieke kans te worden om de fabrieken van Amazone/Claas te bezoeken. Nadien werd ons het dessert geserveerd, een kwartet van minigebakjes, met bijhorende koffie. Ondertussen was het ook tijd geworden om de lidgelden voor 2011 te innen en de reeds betaalde leden hun nieuwe lidkaart te bezorgen. Een kledingstandje met t-hirts, polo’s, hemden en fleeces van OTL De Lozen Boer werd opgesteld om de leden de mogelijkheid te bieden zich een OTL outfit aan te schaffen.
De avond werd afgesloten aan de toog met menige pintjes en heroïsche oldtimerverhalen. Een aanrader in elk geval voor volgend jaar!

Gerelateerd